Toegang tot mijn account

In dit artikel vind je meer informatie over gedeactiveerde, beperkte en opgeschorte accounts.

Heb je geen toegang tot je account?

Als je problemen ondervindt bij de toegang tot je account en niet zeker weet wat de oorzaak is, kan dit te maken hebben met een van de volgende zaken:

• Het account is door de gebruiker gedeactiveerd via de instellingenpagina. Voor meer informatie over dit proces kun je hier meer lezen.
  • Je hebt geprobeerd in te loggen met het verkeerde e-mailadres of een onjuist wachtwoord.
  • De gebruikersnaam/e-mail die aan het account is gekoppeld, is permanent verwijderd van Fiverr. Lees er hier meer over.
  • Het account op Fiverr is permanent opgeschort.

Beperkt account

Als je een melding hebt ontvangen dat je account tijdelijk beperkt is, kun je nog steeds toegang krijgen tot het account, geld opnemen, lopende opdrachten voltooien en je opdrachtgeschiedenis bekijken.

Lees hier meer over het type opgeschorte accounts.

Lees meer informatie over je account op Account- en profielinstellingen.