Terugbetalingen

We zijn er om het terugbetalingsproces eenvoudig en probleemloos te maken.

Laten we eens bekijken hoe het terugbetalingsproces werkt, inclusief onze bijgewerkte en handige knop voor het aanvragen van een terugbetaling , en wat je moet doen na je annulering.

Hoe werkt het terugbetalingsproces?

Zodra je bestelling met succes is geannuleerd wordt het geld direct bijgeschreven op je Fiverr-saldo. Je ziet het bijgeschreven bedrag naast je profielfoto.

Als je een bestelling plaatst, wordt het beschikbare geld van je Fiverr-saldo, waaronder terugbetalingen van een eerdere annulering, automatisch gebruikt voor de aankoop.

Opmerking: Fiverr verwerkt terugbetalingen aan je betalingsprovider (bijv. creditcard, PayPal, etc.) niet automatisch nadat een bestelling is geannuleerd.

Een terugbetaling aanvragen bij je betalingsprovider

Nadat je annuleringsverzoek is goedgekeurd, kun je eenvoudig een terugbetaling aanvragen aan je originele betaalprovider door te klikken op de knop 'Een terugbetaling aanvragen'  op het tabblad beschikbaar saldo

Opmerking: Je ziet het geld terug op je saldo binnen 10 dagen nadat je verzoek verwerkt is.

Billing and payments.png

De knop 'Een terugbetaling aanvragen' is op een paar andere manieren te vinden:

• Via de bevestigingspagina van je annulering
    Nadat je je bestelling hebt geannuleerd kun je bovenaan de bevestigingspagina op Fiverr-saldo klikken.

• Via de knop 'Bedrag'
    Klik op de knop Terugbetaald bedrag, die zich naast je profielfoto bevindt.

Tijdlijn terugbetaling

De hoeveelheid tijd om de terugbetaling van je Fiverr-saldo te ontvangen hangt af van welke methode je kiest om het geld te ontvangen.

PayPal
Terugbetalingen worden gewoonlijk binnen 24 uur afgerond nadat het verzoek door de Klantenservice is verwerkt.

Creditcard
Nadat je verzoek door de Klantenservice is verwerkt, worden terugbetalingen van betalingen die met een creditcard zijn gedaan binnen 7-10 dagenvoltooid—afhankelijk van de verwerkingstijd van de uitgever van de kaart.

Let op: In uitzonderlijke gevallen kan het tot 2 weken duren. Meer informatie over directe terugbetalingen kun je hier vinden.

Terugbetalingen via een andere kaart of ander PayPal-account

We kunnen alleen terugbetalingen doen via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt om de betaling te verwerken. Het is niet mogelijk voor Fiverr om het PayPal-account of de kaart waarop het geld gestort wordt te wijzigen.

Valuta terugbetaling

Als je je bestelling betaald hebt in een andere valuta dan Amerikaanse dollars wordt je terugbetaling verwerkt in dezelfde valuta en voor hetzelfde bedrag als de betaling.

Voor verdere vragen of opmerkingen met betrekking tot je terugbetaling kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wat te doen na een annulering?

Nadat je bestelling met succes is geannuleerd, zijn er een paar opties om je verder te helpen:

• Kies een andere freelancer uit de lijst met gepersonaliseerde aanbevelingen
    Fiverr biedt je een lijst met aanbevolen freelancers aan op je bestellingen-pagina om je op die manier te helpen je project te voltooien en het zoekproces voor freelancers te vereenvoudigen.

• Gebruik de 'Match Me'-functie om een nieuwe freelancer te vinden
    Stuur de gegevens en specificaties van je project rechtstreeks naar ons op met Laten we de juiste freelancer voor je vinden. Wij zullen je handmatig koppelen aan een betere match voor je project.