Veelgestelde vragen over facturen

1. Moet ik een inkoopbelasting betalen over de diensten die ik afneem?

Momenteel int Fiverr belastingen van klanten en draagt deze belastingen over aan de overheden van de landen vermeld onder Belastingen op aankopen. Als je facturen nodig hebt voor belastingdoeleinden voeg je je btw-nummer toe aan je betaalgegevens.

2. Hoe krijg ik een factuur met het label 'origineel'?

Om een originele factuur te krijgen:

• Alle facturen zullen beschikbaar zijn op de pagina Factureringsoverzicht
  • Ontvang je facturen per e-mail door het selectievakje onderaan je pagina voor betaalgegevens aan te vinken
  • Als je je factuur niet kunt vinden, neem dan contact op met de klantenservice

3. Hoe werk ik mijn betaalgegevens bij voor eerdere aankopen?

Je kunt de factuurgegevens voor eerdere aankopen niet bijwerken.

4. Hoe bewerk ik een factuur met meer/minder informatie?

Hoewel je je betaalgegevens kunt bijwerken voordat je een aankoop doet, kan de inhoud van de factuur niet worden aangepast.

5. Hoe krijg ik een enkel bestand met meerdere facturen?

Als je meerdere facturen nodig hebt, zoals bijvoorbeeld facturen die de afgelopen jaren zijn uitgegeven, kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij maken dan aparte bestanden waarbij elk bestand alle facturen (als pdf) bevat die betrekking hebben op een bepaalde periode (maximaal één jaar). Download meerdere facturen via je pagina Factureringsoverzicht

6. Hoe krijg ik een enkele factuur die al mijn aankopen bevat?

Op dit moment is het niet mogelijk om een enkele, geconsolideerde factuur te maken. Indien nodig kan de klantenservice afzonderlijke bestanden maken; elk van deze bestanden bevat alle facturen (in PDF-formaat) die betrekking hebben op een tijdsperiode (tot maximaal een jaar).

7. Kan ik mijn factuur in de mobiele app zien?

Momenteel zijn de facturen niet beschikbaar in de mobiele app.