Betalen voor diensten op de mobiele app

Er zijn veel manieren waarop je voor diensten op Fiverr kunt betalen. Kies de optie die het beste bij je past.

Opmerking: om je betalingsopties te zien, ga je vanuit het hoofdmenu naar je profiel en onder het gedeelte Algemeen zie je Betalingen. Hier zie je de opties Valuta, Paypal met een enkele klik en Persoonlijk saldo.

Dit zijn betalingsmethoden op Fiverr:
  • Creditcard/betaalkaart: Dit is de geprefereerde betalingsoptie op Fiverr. Je kunt aankopen doen met elke gangbare creditcard/betaalpas.
    Let op: na je eerste aankoop wordt dit opgeslagen als betaalmethode voor sneller afrekenen, zonder dat je elke keer je inloggegevens hoeft in te voeren. Momenteel is deze opgeslagen betaalmethode alleen beschikbaar op Android. Om deze instelling te wijzigen, ga je vanuit het hoofdmenu naar Algemeen > Instellingen > Betalingsopties.
  • Apple Pay (alleen iOS): Dit is een mobiele betalingsservice en een digitale portemonnee-app die veilige betalingstransacties initieert tussen contactloze betaalterminals en Apple iOS-apparaten zoals de iPhone 6, iPhone 6 Plus en Apple Watch.

• Google Pay (alleen Android): Met Google Pay krijg je toegang tot creditcards die veilig zijn opgeslagen in je Google-account. De creditcard wordt gedeeld op verschillende apparaten, dus (bijvoorbeeld) een creditcard die is opgeslagen in Chrome, is beschikbaar voor mobiele betalingen via Google Pay en vice versa.
  • PayPal: Je kunt met PayPal betalen. Als ingelogde gebruiker kun je je PayPal-account koppelen aan je Fiverr-account.
    Let op: PayPal is niet in alle landen beschikbaar. Bekijk de landen die PayPal accepteren